Dette er nettsiden for småbarnsforeldre som ønsker å lære om bæretøy og tøybleier, samt få generelle tips om det å være moderne foreldre.

I dag er det vanlig at flere og flere foreldre velger å benytte seg v bærenett og andre bæretøy istedenfor å trill barnet i barnevogn. Årsaken til dette er at bæretøy gir viktig kroppskontakt mellom foreldre og barn, og er med på å skape en nær relasjon allerede tidlig i livet. Bæretøy gir også foreldrene fleksibilitet i hverdagen, siden babyen er festet på magen kan man enkelt bevege seg fritt i hjemme eller i byen. Å slippe å parkere barnevognen gjør at ærend vil ta mye kortere tid enn tidligere, tid man heller kan bruke på kvalitetstid sammen. På denne siden kan du altså finne utfyllende informasjon om fordelene ved bæretøy, og hjelpe deg å velge riktig bæretøy for nettopp deg og dine behov.

Denne siden er også en ressurs for foreldre som ønsker mer kunnskap om tøybleier. Tøybleier er nå svært populære blant miljøbevisste foreldre i alle aldre, men det henger fortsatt igjen noen tabuer rundt tøybleier. På denne siden kan nybakte foreldre lære at tøybleier ikke er ekkelt i det hele tatt, men et moderne, miljøvennlig valg som passer alle. Tøybleier er ikke bare et godt valg for miljøet, det er også et godt valg for lommeboka. For mange vil det føles godt å ikke fylle søppelbøtten opp med engangsbleier opp til flere ganger i uken.

Det er ikke lett å være nybakt forelder og prøve å finne frem i mylderet av produkter og kjerringråd. Med dette i tankene er denne siden designet slik at man kan lett finne frem til den informasjonen man er ute etter. Akkurat som bæretøy og tøybleier er med på å gjøre hverdagslivet enklere for småbarnsforeldre, skal denne siden fylle en liknende funksjon.