Å kjøpe bæretøy

Ønsker du å holde din baby nære kroppen istedenfor å sette den lille fra deg i en barnevogn? Da er du ikke alene. Heldigvis er det utviklet mange gode bæretøy for nettopp dette formålet, men det gjelder å velge riktig bæretøy for akkurat dine behov. Noen mødre velger å kjøpe forskjellige bæretøy som de bytter på å bruke avhengig av situasjon, men dette skal ikke være nødvendig hvis du ikke ønsker det.

Det populære bæresjalet

Det meste populære bæretøyet nå for tiden er bæresjalet. Dette tøyet, som for bare noen år siden ble sett på som “hippie”, er i dag kjempepopulært blant kjendismammaer. Ikke bare ser man bilder av babysjalet i tabloidmagasiner, man ser det brukt av vanlige kvinner på Facebook, Instagram, og i det virkelige liv.

Bæresjal kommer i alle regnbuens farger og i en rekke forskjellige materialer. Du velger helt enkelt den fargen og det materialet du synes er finest. Disse bæresjalene kan også helt enkelt vaskes i maskin hvis babyen skulle komme til å kaste opp på det, slik babyer flest gjør.

Prisen på bæresjal starter på noen få hundre kroner, men kan gå opp til noen tusen kroner hvis man ønsker virkelig god kvalitet. Det viktigste er likevel at dette er et godt alternativ for alle mødre, uansett tykkelsen på lommeboken.

Praktiske bæreseler

Bæreseler er mer robuste enn bæresjalene, og disse er ofte populære blant fedre på pappaperm. Bæreselene har de samme fordelene som sjalene, men passer ofte for litt større babyer da de er mer robuste. Disse bæreselene passer også godt når man skal en tur i skog og mark, noe mange fedre liker å gjøre mens de har pappaperm.

Bæreselene er altså litt mer maskdownload-11uline enn bæresjalene, og dette kommer også tydelig frem i fargeutvalget. Bæreselene kommer ofte i nyanser av grå og blå. Prisen på en bæresele vil ofte ligger rett over tusen kroner, noe som gjør den tilgjengelige for de aller fleste.

Uansett om du ender opp med å velge et bæresjal eller en bæresele, husk å velge et alternativ som passer dine behov og som føles godt på kroppen. Til syvende og sist handler det om å ha nærhet med barnet ditt, samtidig som barnet fraktes rundt på en trygg og behagelig måte. Hvilket valg man går for vil være personlig, og det er mange faktorer som spiller inn. Og husk, det går også an å kjøpe brukt hvis du ønsker å være miljøvennlig!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *