Å handle barneklær på nett

Et kjøkkenbord med gårsdagens middagsrester, leker over hele gulvet, støvdotter under sofaen, en stappfull oppvaskmaskin, babyskrik, en TV noen glemte å skru av… er dette et kaos du kjenner deg igjen i? Velkommen til livet som småbarnsforeldre!

Livet med små barn i huset kan være hektisk, for å si det mildt. Tid blir et gode man ikke har råd til. Å shoppe midt opp i alt dette kan ofte føles som et realt slit? Hvor og hvordan skal man finne tid til å gå i butikken? Og ikke bare i matbutikken, men ut for å kjøpe alle de tingene som barna trenger. Som tøybleier og nye klær.children-1297038_960_720

Svaret er enklere enn du tror, og du slipper å sende svigermor. Etter barna har lagt seg handler du selvsagt rett fra datamaskinen eller mobilen, du handler på nett. Å handle på nett har blitt enklere og enklere med årene, det er ofte billigere enn i butikk, og det er trygt og raskt. Mange nettbutikker byr også på gratis frakt, og du kan hente pakken på din lokale nærbutikk. Hvor genialt er ikke det?

En annen fantastisk ting ved å handle på nett er valgmulighetene, det er et hav av produkter der ute, og du kan helt enkelt finne akkurat det du ønsker. Er du en av de foreldrene som irriterer deg grønn for at det kunnes finnes rosa klær for dine lille prinsesse i de vanlige butikkene? På nett finner du klær til jenter også i andre farger, som for eksempel gul.

Det er også lett å velge riktig størrelse når man handler på nett, og skulle det mot formodning ikke passe kan man helt enkelt returnere varen. Ofte kan man også gjøre dette kostnadsfritt.

I tillegg til klær, byr nettbutikker på et godt utvalg av leker for barn i alle aldre, hudpleieprodukter av den økologiske sorten, samt tøybleier for den liker å tenke miljøvennlig. Man kan også finne fantastiske ting fra lokale produsenter og designere hvis man ønsker det, og på den måten får man litt mer spesielle ting enn hva man finner i de store kjedebutikkene.

Å handle det man trenger på nett gjør hverdagslivet til mange småbarnsforeldre mye enklere. Det er en såkalt “life hack” som man nesten ikke klarer å leve uten hvis man først har begynt. Og siden å handle på nett i teorien er en teknologisk greie faller det også i smak hos fedre, som ellers hater å gå i butikker.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *