Å handle barneklær på nett

Et kjøkkenbord med gårsdagens middagsrester, leker over hele gulvet, støvdotter under sofaen, en stappfull oppvaskmaskin, babyskrik, en TV noen glemte å skru av… er dette et kaos du kjenner deg igjen i? Velkommen til livet som småbarnsforeldre!

Livet med små barn i huset kan være hektisk, for å si det mildt. Tid blir et gode man ikke har råd til. Å shoppe midt opp i alt dette kan ofte føles som et realt slit? Hvor og hvordan skal man finne tid til å gå i butikken? Og ikke bare i matbutikken, men ut for å kjøpe alle de tingene som barna trenger. Som tøybleier og nye klær.children-1297038_960_720

Svaret er enklere enn du tror, og du slipper å sende svigermor. Etter barna har lagt seg handler du selvsagt rett fra datamaskinen eller mobilen, du handler på nett. Å handle på nett har blitt enklere og enklere med årene, det er ofte billigere enn i butikk, og det er trygt og raskt. Mange nettbutikker byr også på gratis frakt, og du kan hente pakken på din lokale nærbutikk. Hvor genialt er ikke det?

En annen fantastisk ting ved å handle på nett er valgmulighetene, det er et hav av produkter der ute, og du kan helt enkelt finne akkurat det du ønsker. Er du en av de foreldrene som irriterer deg grønn for at det kunnes finnes rosa klær for dine lille prinsesse i de vanlige butikkene? På nett finner du klær til jenter også i andre farger, som for eksempel gul.

Det er også lett å velge riktig størrelse når man handler på nett, og skulle det mot formodning ikke passe kan man helt enkelt returnere varen. Ofte kan man også gjøre dette kostnadsfritt.

I tillegg til klær, byr nettbutikker på et godt utvalg av leker for barn i alle aldre, hudpleieprodukter av den økologiske sorten, samt tøybleier for den liker å tenke miljøvennlig. Man kan også finne fantastiske ting fra lokale produsenter og designere hvis man ønsker det, og på den måten får man litt mer spesielle ting enn hva man finner i de store kjedebutikkene.

Å handle det man trenger på nett gjør hverdagslivet til mange småbarnsforeldre mye enklere. Det er en såkalt “life hack” som man nesten ikke klarer å leve uten hvis man først har begynt. Og siden å handle på nett i teorien er en teknologisk greie faller det også i smak hos fedre, som ellers hater å gå i butikker.

Comments
 1. Avatar
 2. Avatar
  Sssveaffiz
 3. Avatar
 4. Avatar
 5. Avatar
 6. Avatar
 7. Avatar
 8. Avatar
 9. Avatar
 10. Avatar
 11. Avatar
 12. Avatar
  Sssveaffiz
 13. Avatar
 14. Avatar
 15. Avatar
 16. Avatar
 17. Avatar
 18. Avatar
 19. Avatar
 20. Avatar
 21. Avatar
 22. Avatar
 23. Avatar
 24. Avatar
 25. Avatar
 26. Avatar
  RaymondDug
 27. Avatar
  Josephevide
 28. Avatar
 29. Avatar
  CcrlosNoick
 30. Avatar
 31. Avatar
 32. Avatar
 33. Avatar
 34. Avatar
 35. Avatar
 36. Avatar
 37. Avatar
 38. Avatar
 39. Avatar
 40. Avatar
 41. Avatar
  RaymondDug
 42. Avatar
  Josephevide
 43. Avatar
  RaymondDug
 44. Avatar
  Josephevide
 45. Avatar
  RaymondDug

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *